کارشناسان معتقدند
مصرف بیرویه
نمک مهمترین عامل میگرن
یا سردرد عصبی
است.میزان مصرف نمک طعام
6 تا 18 گرم
است مصرف بیش از این میزان
نمک طعام
باعث افزایش
فشار خون و بیماری
قلبی میشود....
کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد:
مصرف بیرویه نمک مهمترین عامل میگرن یا سردرد عصبی است.
حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی
در خصوص مصرف نمک اظهار کرد: استفاده کم از
نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.
وی در ادامه با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است
افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار
خون و بیماری قلبی میشود.
عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند مصرف بیرویه نمک
مهمترین عامل میگرن یا سردرد عصبی است.
وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمع شدگی
در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها میشود.
عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.
این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک
خود را کاهش دهند می بایست از نوشیدن ماء الشعیر، استفاده از منوسدیم
گلوتامات، جوش شیرین و پودر پختو پز، از خوردن گوشتهایی همچون
ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسرو شده یا یخ زده پرهیز کنند.
عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنیهای رژیمی
ممکن است کم کالری باشند اما حاوی نمک هستند.
منبع: فارس
نظرات شما عزیزان: